cauta

vineri, 15 martie 2013

Sarmale in foi de varza murata

Ingrediente:

1 varza murata mare
1 kg carne tocata de porc
75 g orez
1 ceapa
2 linguri de ulei
3 crengi marar uscat
1 cana bulion
4 cani apa
piper, cimbru

Se lasa 30 minute la desarat varza.
Apoi se aleg foile pentru sarmale, iar restul de varza o tocam fideluta.
Tocam ceapa si o calim in putin ulei.
Amestecam carnea cu orezul spalat, ceapa calita, piper si cimbru.
Impachetam sarmalele.
Intr-o cratita punem crengile de marar uscat, apoi un rand de varza tocata, unul de sarmale si tot asa. Terminam tot cu un rand de varza tocata. Apoi adaugam apa amestecata cu bulionul si inca putin cimbru si dam la cuptor pentru 3 ore.
Completam cu apa si bulion daca incepe sa scada zeama din cratita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu