cauta

vineri, 22 martie 2013

Cartofi gratinati la cuptor cu salam uscat si ciuperci


Ingrediente:
200 g salam uscat (eu prefer salamul Banatean)
6 cartofi mari
500 g ciuperci champignon
300 g branza rasa (de preferat telemea de oaie)
200 g smantana
2 linguri de ulei
1 lingura unt
2 oua
oregano

Curatam si spalam cartofii, dupa care ii taiem rondele si ii punem la fiert in apa cu sare pentru aproximativ 30 minute.
Radem branza.
Curatam si spalam ciupercile, dupa care le taiem felii si le punem la calit in ulei.
Apoi amestecam ouale cu smantana, oregano si ciupercile calite.
Intr-un vas de yena uns cu unt punem un strat de cartofi, unul de salam, unul de branza si putin sos cu ciuperci si tot asa pana terminam ingredientele.
Dam la cuptor pentru 30 minute.
Atentie cuptorul il pornim cand bagam vasul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu