cauta

joi, 5 septembrie 2013

Cus-cus cu legume si ciuperci

Ingrediente:

1 cana cus-cus
1 cana apa
4 linguri ulei
1 ceapa
1 cutie de ciuperci taiate (400 g)
1 ardei gras rosu
turmeric
sare, piper

Se pune la fiert apa cu doua linguri de ulei si putina sare. Cand incepe sa clocoteasca se opreste focul, se pune cus-cus-ul si apoi acoperim cu un capac pentru cateva minute.
Intre timp curatam si spalam ceapa si ardeiul gras.
Scoatem ciupercile din conserva, le trecem printr-un jet de apa si le lasam la scurs.
Tocam ceapa si ardeiul gras.
Punem uleiul ramas la incins si adaugam ceapa si ardeiul, le lasam sa se inmoaie. Amestecam cus-cus-ul.
Adaugam ciupercile peste ceapa si ardei, apoi cus-cus-ul si mai lasam 3 minute pe foc.
Apoi condimentam cu turmeric, sare si piper dupa gust.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu