cauta

marți, 24 septembrie 2013

Chiftelute cu carne si ciuperci

Ingrediente:

300 g carne tocata porc
200 g ciuperci champignon
1 ou
½ legatura marar
2 linguri faina
sare, piper
1 ceapa
ulei pentru prajit
2 linguri ulei

Curatam, spalam si taiem cat mai mic ciupercile.
Curatam, spalam si tocam ceapa.
Curatam de codite, spalam si tocam mararul.
Punem la incins doua linguri de ulei peste care adaugam ceapa si ciupercile. Lasam pana se inmoaie.
Apoi amestecam carnea tocata cu ciupercile calite, sare, piper, mararul tocat si ou.
Formam chiftelutele si le dam prin faina.
Punem uleiul la incins si asezam chiftelele in tigaie. Le intoarcem pe toate partile.
Dupa ce s-au rumenit le scoatem pe hartie absorbanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu