cauta

joi, 28 februarie 2013

Mancare de masline cu pipote si inimi de pui

Ingrediente:

1 tava pipote si inimi de pui (aproximativ 500 g)
500 g masline negre putin sarate
1 ceapa mare
3 linguri de ulei
400 ml suc de rosii
1 foaie de dafin
sare, piper

Spalam si curatam bine pipotele si inimile si le punem in apa la fiert. Cand incep sa fiarba se ia spuma.
Tocam ceapa si o punem la calit.
Dupa ce au fiert pipotele si inimile le punem peste ceapa calita, adaugam sucul de rosii, maslinele, foaia de dafin si lasam sa fiarba maxim 15 minute. La sfarsit condimentam cu sare si piper dupa gust.



2 comentarii:

  1. Mă iertați că vă deranjez , dar am și eu o dilemă : se poate face mâncarea de mai sus , numai cu inimioara de pui ?!? ( Mulțumesc anticipat ! )

    RăspundețiȘtergere