cauta

luni, 4 februarie 2013

Ciorba de perisoare


Ingrediente:

600 g carne tocata porc
½ legatura marar
1 ceapa mare
2 morcovi potriviti
1 pastrnac
1 telina medie (radacina)
1 ardei gras
1 l bors
2 cartofi
1 ou
100 ml bulion
2 linguri orez
sare, piepr

Se toaca sau se dau prin razatoare legumele (morcovul, pastarnacul, telina, ardeiul si ½  ceapa) si se pun la fiert in oala cu apa pentru ciorba. Intre timp amestecam carnea tocatacu orezul, mararul, ½ ceapa tocata, oul, sarea si piperul. Dupa ce au fiert legumele se taie cubulete cartofii si se formeaza perisoarele si se adauga bulionul.
Dupa ce au fiert perisoarele si cartofii se pune borsul incalzit in prealabil si sarea dupa gust.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu