cauta

vineri, 15 februarie 2013

Iahnie de fasole



Ingrediente:

2 cani fasole alba 
1 ceapa
1 morcov
1 cana bulion
ulei
2 foi de dafin
piper, sare

Lasam fasolea in apa la inmuiat peste noapte.
Tocam ceapa. Dam pe razatoarea mica morcovul.
Punem fasolea la fiert intr-o oala cu multa apa (trebuie data in fiert in 3 ape). Lasam sa fiarba o ora, o incercam si daca mai este nevoie o mai lasam pe foc.
Calim ceapa in uleul incins in prealabil, adaugam morcovul, fasolea fiarta, bulionul, foaia de dafin si inca 1-2 cani de apa (apa in care a fiert fasolea).
Sosul trebuie sa acopere fasolea. Lasam la foc mic sa fiarba pana scade. La sfarsit condimentam cu sare si putin piper. Servim cu carnati prajiti.(reteta pentru carnati o gasiti aici)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu