cauta

luni, 11 martie 2013

Spanac cu piept de pui

Ingrediente:

2.5 kg spanac proaspat
1 piept de pui
100 ml suc de rosii
1 ceapa
4 linguri de ulei
6 catei de usturoi
sare

Curatam spanacul de codite si il spalam foarte bine, apoi il punem la fiert intr-o oala cu apa si putina sare.
Intre timp taiem cuburi pieptul de pui, tocam ceapa cat mai marunt si pisam usturoiul.
Dupa ce a fiert spanacul il scoatem din oala cu spumiera si il lasam 5 minute la scurs. Apoi il pasam la blender.
Punem ceapa la calit, dupa ce devine sticloasa adaugam bucatile de pui si lasam la foc mic 10 minute sa se patrunda. Apoi punem spanacul pasat si sucul de rosii si mai lasam sa fiarba 10 minute.
La sfarsit adaugam usturoiul pisat si sare dupa gust.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu