cauta

luni, 21 ianuarie 2013

Trei feluri de carne cu legume


Ingrediente:

400 g piept de pui
400 g pulpa de porc
400 g pulpa de vita
700 g ciuperci champignon
2 cepe
2 morcovi
1 ardei gras rosu
1 ardei gras verde(galben)
sos de soia
2 linguri de ulei
piper

Se taie fasii subtiri toate cele trei tipuri de carne. Se pune in wok la incins uleiul, apoi punem carnea de vita pana se inmoaie, o adaugam pe cea de porc si mai lasam 10 minute sa se patrunda si aceasta, iar la sfarsit o punem pe cea de pui.
Intre timp curatam ciupercile si le taiem felii subtiri si le punem peste carne in wok. Taiem julien legumele (ceapa si ardeiul gras) si felii rotunde (morcovul) si le punem in wok pentru inca 10 minute. Condimentam cu piper si sos de soia dupa gust (de obicei sosul de soia are in componenta sa sare, de aceea nu este nevoie sa mai adaugam noi) si lasam sa fiarba inca 5 minute, dupa care servim cu garnitura de orez cu ou, curry si legume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu