cauta

luni, 22 aprilie 2013

Furnici in copac

Ingrediente:

700 g carne tocata porc
1 ceapa mare
1 pachet taitei de orez (200 g)
½ pahar vin alb (100 ml)
½ lingurita praf de chilli
½ lingurita piper
7-8 linguri sos de soia
4 linguri sos de chilli
6 catei usturoi
2 linguri ulei de masline


Se toaca ceapa marunt.
In wok punem uleiul la incis, adaugam ceapa si o lasam pana devine aurie, apoi punem carnea si o lasam 10-15 minute sa se patrunda.
Dupa ce s-a patruns carnea adaugam sosurile, piperul, chilli-ul si vinul. Mai lasam la fiert inca 5 minute.
Taiteii de orez se pregatesc conform indicatiilor de pe ambalaj. (eu i-am lasat intr-o oala cu apa fierbinte timp de 4 minute)
Adaugam taiteii si usturoiul pisat peste carne si mai lasam pe foc 7-8 minute.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu