cauta

joi, 17 octombrie 2013

Focaccia cu masline si rozmarin

Ingrediente:

500 g faina
1 plic drojdie uscata
6 linguri ulei
1 lingurita sare
1 lingurita zahar
250 ml apa
50 g masline verzi felii
rozmarin
2 linguri ulei
2 linguri apa

Punem faina intr-un bol.
Amestecam drojdia cu putina apa calda, apoi o punem peste faina. Adaugam si sarea, zaharul, uleiul si apa si framantam un aluat moale, pufos.
Lasam la dospit 30 minute.
Intindem faina pe planseta si incepem sa intindem aluatul cu mana.
Ungem o tava cu ulei si asezam aluatul in tava.
Amestecam 2 linguri de ulei cu 2 de apa si ungem aluatul. Apoi presaram rozmarin si maslinele feliate.
Dam la cuptor pentru aproximativ 20 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu