cauta

luni, 14 octombrie 2013

Shaorma de pui


Ingrediente:

1 piept de pui
1 kg cartofi
2 lipii mari
1 capatana de usturoi
½ varza alba si putina varza rosie
6 castraveciori murati
ketchup picant (reteta o gasiti aici)
maioneza facuta dintr-un galbenus (reteta o gasiti aici)

Se spala, se feliaza pieptul de pui si apoi se pune pe gratar.
Curatam, spalam si pisam usturoiul, dupa care il amestecam cu maioneza.
Curatam, spalam si taiem cartofii, dupa care ii punem la prajit.
Taiem felii castraveciorii.
Spalam si tocam varza.
Dupa ce s-a fript carnea o taiem cat mai marunt.
Cartofii ii scoatem pe hartie absorbanta si ii condimentam cu sare si piper dupa gust.
Incepem sa montam shaorma.
Ungem o lipie cu maioneza cu usturoi, apoi adaugam cartofii, carnea, ketchup-ul, varza si castraveciorii si inca un strat de maioneza cu usturoi.
Rulam si impachetam cu folie de aluminiu si punga de sandwich.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu