cauta

duminică, 27 noiembrie 2016

Steak de strut pe grill pe pat de tagliatelle


 Ingrediente:
  •  1 kg steak strut
  • 2 lime
  • sare,piper
  • 400 g tagliatelle 
  • unt
  • 4 linguri ulei de masline
Taiem carnea de strut si o punem la fezandat cu uleiul de masline, piper si o lime taiata felii si una stoarsa. De preferat sa lasam cel putin 12 ore.
 Fierbem tagliatellele conform instructiunilor de pe ambalaj si le adaugam la sfarsit cand le scoatem din apa un pic de unt.
Carnea o punem pe grill-ul incins 5 minute pe o parte si 5 minute pe cealalta si apoi ii presaram putina sare.
Taiem felii si sevim pe pat de tagliatelle.


Recomand cu incredere carnea de strut (www.gourmetdestrut.ro).
Bogata in vitamina B3, B6, B12, proteine, fosfor. O carne sanatoasa cu gust apropiat de cel de vita.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu