Ingrediente:
2 cani fasole alba
1 ceapa
1 morcov
1 cana bulion
ulei
2 foi de dafin
piper, sare
Lasam fasolea in apa la inmuiat peste noapte.
Tocam ceapa. Dam pe razatoarea mica morcovul.
Punem fasolea la fiert intr-o oala cu multa
apa (trebuie data in fiert in 3 ape). Lasam sa fiarba o ora, o incercam si daca mai este nevoie o mai lasam
pe foc.
Calim ceapa in uleul incins in prealabil,
adaugam morcovul, fasolea fiarta, bulionul, foaia de dafin si inca 1-2 cani de
apa (apa in care a fiert fasolea).
Sosul trebuie sa acopere fasolea. Lasam la
foc mic sa fiarba pana scade. La sfarsit condimentam cu sare si putin piper.
Servim cu carnati prajiti.(reteta pentru carnati o gasiti aici)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu