1 kg cartofi
500 g pulpa de porc
1 morcov
1 ardei gras rosu
2 cepe
1 legatura de marar/1 lingurita de marar uscat
1 cana suc de rosii
3 cani apa
boia dulce
sare
4 linguri de ulei
Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii
lasam intr-un bol cu apa rece.
Spalam carnea si o taiem.
Spalam si curatam legumele. Ceapa o taiem
pestisori, morcovul il dam pe razatoarea mica, iar ardeiul il taiem fideluta.
Intr-o cratita punem uleiul la incins, adaugam
ceapa si o lasam cateva minute pana devine sticloasa, apoi punem ardeiul,
morcovul si carnea taiata cubulete. Lasam 10 minute sa se patrunda carnea.
Apoi punem cartofii, sucul de rosii amestecat
cu apa si lasam sa fiarba 30 minute (sau pana scade sosul).
La sfarsit condimentam cu sare si boia dulce,
apoi adaugam mararul tocat (se poate folosi si marar uscat).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu