1 cana cus-cus
1 cana apa
4 linguri ulei
1 ceapa
1 cutie de ciuperci
taiate (400 g)
1 ardei gras rosu
turmeric
sare, piper
Se pune la fiert apa
cu doua linguri de ulei si putina sare. Cand incepe sa clocoteasca se opreste
focul, se pune cus-cus-ul si apoi acoperim cu un capac pentru cateva minute.
Intre timp curatam si
spalam ceapa si ardeiul gras.
Scoatem ciupercile din
conserva, le trecem printr-un jet de apa si le lasam la scurs.
Tocam ceapa si ardeiul
gras.
Punem uleiul ramas la
incins si adaugam ceapa si ardeiul, le lasam sa se inmoaie. Amestecam
cus-cus-ul.
Adaugam ciupercile
peste ceapa si ardei, apoi cus-cus-ul si mai lasam 3 minute pe foc.
Apoi condimentam cu
turmeric, sare si piper dupa gust.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu