Ingrediente:
500 g penne Barilla
1 cutie ciuperci (400 g)
5 carnati cabanosi
1 ceapa
1 cana suc de rosii
½ cana apa
50 ml vin alb
2 linguri ulei de floarea soarelui
sare, piper, oregano, chilli
parmezan
Se pun penne-le la fiert conform indicatiilor
de pe ambalaj.
Curatam, spalam si tocam ceapa marunt.
Ciupercile le scoatem din conserva, le trecem
printr-un jet de apa si le lasam in sita la scurs.
Carnatii ii taiem felii.
Punem intr-o tigaie la incins uleiul, apoi
adaugam ceapa si lasam sa se patrunda.
Dupa ce ceapa a devenit sticloasa, adaugam
carnatii si ciupercile si lasam 10 minte sa se caleasca. Apoi turnam sucul de
rosii, apa si vinul si lasam sa fiarba.
Dupa ce a inceput sa fiarba sosul condimentam
dupa gust cu sare, piper, oregano si chilli.
Se servesc cu parmezan ras.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu