cauta

marți, 17 septembrie 2013

Cartofi taranesti

Ingrediente:

1 kg cartofi
300 g kaiser
1 ceapa mare
4 linguri ulei
1 capatana usturoi
1 legatura marar
sare

Se curata, se spala, se taie cuburi cartofii si se pun la fiert in apa cu o lingurita de sare.
Curatam, spalam si tocam ceapa cat mai marunt.
Curatam, spalam si pisam usturoiul.
Spalam mararul si il tocam marunt.
Taiem kaiser-ul.
Dupa ce au fiert cartofii ii scurgem de apa.
Intr-o cratita punem la incins uleiul, adaugam ceapa si usturoiul si le lasam sa se caleasca, apoi adaugam kaiser-ul si il lasam sa se rumeneasca putin.
Dupa ce s-a rumenit si kaiser-ul adaugam cartofii si amestecam cu grija sa nu-i sfaramam.
Dam la cuptor(incins in prealabil) pentru 10 minute, dupa care adaugam mararul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu