cauta

joi, 24 octombrie 2013

Barcute umplute cu ciuperci

Ingrediente:
2 vinete
500 g ciuperci champignon
1 ceapa
1 legatura patrunjel
6 felii de cascaval
3 linguri ulei
sare, piper

Spalam vinetele, le taiem pe lung si le scobim. Le dam cu sare si le lasam la scurs.
Jumatate din miezul vinetelor il tocam.
Curatam, spalam si tocam ciupercile, ceapa si patrunjelul.
Punem uleiul la incins si adaugam ceapa, o lasam 5 minute sa-si schimbe culoarea, apoi adaugam vinetele si ciupercile si le lasam pana se inmoaie. Condimentam cu sare si piper dupa gust.
Scurgem cojile de vinete si le umplem cu compozitia de ciuperci.
Dam la cuptorul incins in prealabil pentru 20 minute. Cu 5 minute inainte de a le scote din cuptor pe 2 jumatati punem cascavalul feliat.
Dupa ce sunt gata presaram patrunjel si servim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu