250 g cannelloni
600 g carne tocata porc
4 linguri ulei
1 ceapa
1 morcov
sare, piper
nucsoara
250 g cascaval feliat
300 ml suc de rosii
½ cana apa
Se curata, se spala si se toaca ceapa.
Curatam, spalam si dam pe razatoarea mica
morcovul.
Punem uleiul la incis si adaugam ceapa tocata,
o lasam 5 minute sa-si schimbe culoarea apoi adaugam si morcovul ras. Lasam sa
se patrunda inca 5 minute, apoi punem carnea si o lasam la foc mic 20 minute.
Dupa ce s-a facut carnea condimentam cu sare,
piper si nucsoara si adaugam ½ cana suc de rosii. Lasam sa fiarba 5 minute apoi
luam de pe foc.
Umplem rulourile cu carne si le asezam intr-un
vas de yena, apoi turnam restul de suc de rosii amestecat cu apa si acoperim cu
folie de aluminiu (se inteapa folia cu o scobitoare). Dam la cuptor pentru 35
minute. Apoi scoatem vasul de yena din cuptor si punem peste cannelloni feliile
de cascaval. Mai lasam la cuptor pana se topeste cascavalul (fara sa mai
acoperim vasul).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu