cauta

joi, 3 octombrie 2013

Cuibusoare cu ou si bacon

Ingrediente:

10 chifle
10 felii de cascaval
10 felii de bacon
10 oua
2 linguri ulei
200 g telemea de oaie rasa
sare, piper

Taiem capacele chiflelor si le scoatem miezul.
Taiem bacon-ul cuburi.
Batem ouale ca pentru omleta si le amestecam cu branza rasa si bacon. Condimentam dupa gust cu sare si piper.
Punem uleiul la incins in tigaie si adaugam compozitia cu oua si bacon, lasam sa se patrunda putin amestecand continuu.
Dupa ce s-a pastruns compozitia luam tigaia de pe foc si incepem sa umplem chiflele.
Le dam la cuptor (incins in prealabil) pentru 15 minute.
Cand sunt aproape gata punem cate o felie de cascaval pe fiecare chifla si mai lasam in cuptor pana se topeste cascavalul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu