1 piept de pui
1 kg cartofi
2 lipii mari
1 capatana de usturoi
½ varza alba si putina varza rosie
6 castraveciori murati
ketchup picant (reteta o gasiti aici)
maioneza facuta dintr-un galbenus (reteta o gasiti aici)
Se spala, se feliaza pieptul de pui si apoi se
pune pe gratar.
Curatam, spalam si pisam usturoiul, dupa care
il amestecam cu maioneza.
Curatam, spalam si taiem cartofii, dupa care
ii punem la prajit.
Taiem felii castraveciorii.
Spalam si tocam varza.
Dupa ce s-a fript carnea o taiem cat mai
marunt.
Cartofii ii scoatem pe hartie absorbanta si ii
condimentam cu sare si piper dupa gust.
Incepem sa montam shaorma.
Ungem o lipie cu maioneza cu usturoi, apoi
adaugam cartofii, carnea, ketchup-ul, varza si castraveciorii si inca un strat
de maioneza cu usturoi.
Rulam si impachetam cu folie de aluminiu si
punga de sandwich.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu