700 g carne tocata
porc
1 ceapa mare
1 pachet taitei de
orez (200 g)
½ pahar vin alb (100
ml)
½ lingurita praf de
chilli
½ lingurita piper
7-8 linguri sos de
soia
4 linguri sos de
chilli
6 catei usturoi
2 linguri ulei de
masline
Se toaca ceapa marunt.
In wok punem uleiul la
incis, adaugam ceapa si o lasam pana devine aurie, apoi punem carnea si o lasam
10-15 minute sa se patrunda.
Dupa ce s-a patruns
carnea adaugam sosurile, piperul, chilli-ul si vinul. Mai lasam la fiert inca 5
minute.
Taiteii de orez se
pregatesc conform indicatiilor de pe ambalaj. (eu i-am lasat intr-o oala cu apa
fierbinte timp de 4 minute)
Adaugam taiteii si
usturoiul pisat peste carne si mai lasam pe foc 7-8 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu