cauta

miercuri, 10 aprilie 2013

Fusilli cu legume si parmezan

Ingrediente:

1 dovlecel
1 ceapa
6 rosii cherry galbene
6 rosii cherry
parmezan
½ ardei gras verde
½ ardei gras rosu
½ punga fusilli
3 linguri ulei de masline
sare, piper

Se pun pastele la fiert in apa cu putina sare (se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj).
Se curata, se spala si se taie rondele ceapa si dovlecelul.
Se curata, se spala si se taie fasii ardeiul gras.
Intr-o tigaie de teflon  se pune la incins uleiul de masline.
Se pun pe rand legumele la calit. Incepem cu dovlecelul pe care il lasam maxim 5 minute, apoi adaugam ceapa, adreiul gras si la sfarsit rosiile.
Scurgem pastele de apa si le punem intr-un bol, adaugam legumele, condimentam cu sare si piper, apoi presaram parmezan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu