cauta

luni, 13 mai 2013

Pasca

Ingrediente:

Pentru aluat:
500 g faina
250 ml lapte
125 g zahar
50 ml ulei
1 plic drojdie
2 oua
esenta de vanilie
sare

Pentru umplutura:
700 g branza de vaci
4 oua
1 cana zahar pudra
2-3 plicuri zahar vanilat
coaja rasa de la o lamaie
200 g stafide

Amestecam drojdia cu cateva linguri de lapte caldut, o lingurita de zahar si 3 lingurite de faina.
Lasam la crescut 15 minute.
Topim zaharul ramas in laptele caldut. Amestecam ouale cu esenta de vanilie, laptele, sarea si uleiul. Apoi adaugam faina si maiaua crescuta. Si farmantam timp de 10-15 minute.
Lasam coca la crescut 30 minute.
Intre timp pregatim umplutura. Amestecam branza de vaci cu ouale, zaharul, aromele (zaharul vanilat si coaja de lamaie) si stafidele.
Dupa ce a crescut aluatul, il impartim in doua.
Tapetam cu hartie de copt tava si adaugam jumatate din coca in tava. Din cealalta jumatate facem impletitura si o punem peste aluatul deja asezat in tava.
La mijloc punem umplutura si dam la cuptor (incalzit in prealabil) pentru 40 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu