2 bucati piept de pui
un pahar de lapte
1 punga de fulgi de porumb (eu am pus
amestecati jumatate simpli, jumatate cu aroma de cascaval)
2 linguri chilli
1 lingura piper
1 lingurita boia dulce
½ lingurita curry
4 oua
ulei pentru prajit
sare
Spalam, taiem fasii pieptul de pui si apoi il
punem intr-un bol. Adaugam laptele, piperul, curry-ul, chilli-ul, boia si
putina sare si amestecam. Acoperim bolul cu o farfurie si dam la frigider
pentru 4-5 ore.
Batem ouale cu sare si piper, apoi adaugam o cana
de fulgi de porumb.
Restul fulgilor ii lasam pe farfurie.
Scoatem carnea de la frigider si o lasam la
scurs intr-o strecuratoare.
Dam carnea prin amestecul de oua cu fulgi,
apoi doar prin fulgi si punem la prajit in baie de ulei pana devin aurii.
Scoatem crispy-urile pe un servet de hartie ca
sa absoarba uleiul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu