Ingrediente:
400 g piept de pui
400 g pulpa de porc
400 g pulpa de vita
700 g ciuperci champignon
2 cepe
2 morcovi
1 ardei gras rosu
1 ardei gras verde(galben)
sos de soia
2 linguri de ulei
piper
Se taie fasii subtiri toate cele trei tipuri
de carne. Se pune in wok la incins uleiul, apoi punem carnea de vita pana se
inmoaie, o adaugam pe cea de porc si mai lasam 10 minute sa se patrunda si
aceasta, iar la sfarsit o punem pe cea de pui.
Intre timp curatam ciupercile si le taiem
felii subtiri si le punem peste carne in wok. Taiem julien legumele (ceapa si
ardeiul gras) si felii rotunde (morcovul) si le punem in wok pentru inca 10
minute. Condimentam cu piper si sos de soia dupa gust (de obicei sosul de soia
are in componenta sa sare, de aceea nu este nevoie sa mai adaugam noi) si lasam
sa fiarba inca 5 minute, dupa care servim cu garnitura de orez cu ou, curry si
legume.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu