cauta

miercuri, 23 ianuarie 2013

Ciorba de potroace de pui


Ingrediente:

tacamurile de la un pui
1 radacina patrunjel
1 radacina pastarnac
1 telina ( putin mai mica de un pumn)
3 morcovi
1 ceapa
1 litru bors (sau mai mult, dupa gust)
3 oua
 300 g smantana
o legatura de verdeata ( patrunjel, leustean sau amestec)
 
Se pun in oala la fiert tacamurile de pui. Se toaca cat mai marunt legumele sau se dau prin blender.
Dupa ce luam spuma de la pui adaugam legumele. Dupa ce s-au fiert punem intr-un ibric separat la fiert borsul, apoi il punem in oala mare.
Batem ouale cu samantana intr-un vas mai mare in care adaugam 3-4 polonice de zeama. Apoi turnam totul in oala, condimentam cu sare si verdeata si putem servi cu ardei iute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu