3 vinete
o ceapa
2 rosii
1 legatura patrunjel
sare, piper
5 linguri ulei
Se curata vinetele, se spala, se taie rondele
si se dau cu sare, apoi se lasa la scurs 30 minute.
Se spala si se toaca rosiile.
Se curata, se spala si se taie pestisori
ceapa.
Se curata de codite, se spala si se toaca
patrunjelul.
Dupa ce am scurs bine vinetele le punem intr-o
tigaie cu putin ulei (nu punem tot uleiul in tigaie pentru ca vinetele trag
mult ulei) si le lasam sa se inmoaie timp de 2-3 minute pe ambele parti.
Apoi le scoatem, le punem in tava de cuptor
tapetata cu hartie de copt si peste adaugam ceapa si rosiile tocate.
Condimentam dupa gust cu sare si piper.
Dam la cuptor pentru 15-20 minute...cand
incepe sa se inmoie ceapa este gata.
La sfarsit presaram patrunjel tocat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu