cauta

miercuri, 22 ianuarie 2014

Spaghete cu ciuperci

Ingrediente:

1 pachet spaghete
2 cutii ciuperci taiate
2 cani suc de rosii
½ cana apa
½ ceasca vin rosu
1 ceapa
3 catei de usturoi
3 linguri ulei
sare, piper
parmezan

Punem o oala cu 4 litri apa si o lingurita de sare la fiert. Cand apa incepe sa clocoteasca adaugam spaghetele si le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj.
Curatam, spalam si tocam ceapa si usturoiul.
Scurgem ciupercile si trecem pe sub un jet de apa.
Calim ceapa si usturoiul in ulei, dupa care adaugam ciupercile, sucul de rosii apa si vinul. Lasam sa fiarba 10 minute, dupa care condimentam dupa gust cu sare si piper.
Dupa ce s-au fiert spaghetele le punem intr-un castron peste care adaugam sosul.
Decoram cu parmezan ras.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu