Ingrediente:
600 g piept de pui (un piept mai mare)
4-5 catei de usturoi, 250 g pasta de tomate
1 lingura cimbru uscat
4 linguri ulei
400 g ciuperci champignon proaspete
200 g cascaval ras
2 galbenusuri
sare, piper
200 ml sos de rosii
Se spala pieptul de pui si se taie in doua, se usuca, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se prajeste pe ambele parti in doua linguri de ulei incins, apoi se scoate deoparte. Separat curatam ciupercile si le taiem felii subtiri, le calim in doua linguri de ulei incins pana se inmoaie, dupa care le dam deoparte. In uleiul ramas de la pui calim usturoiul pisat cu sosul de tomate si cimbrul. Cascavalul il amestecam cu galbenusurile. Taiem felii mai groase pieptul de pui.
Montarea: intr-un vas termorezistent turnam sosul, apoi punem puiul intercalat cu ciuperci. Peste pui asezam cascavalul ras si dam la cuptor pana acesta incepe sa se topeasca.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu