cauta
marți, 2 octombrie 2012
Salata orientala
Ingrediente:
7 cartofi medii
3 cepe medii
200 g masline negre
3 oua
Pentru maioneza:
un galbenus ou
o lingurita de mustar dulce
ulei
zeama de la o jumatate de lamaie
sare, piper
Se curata si se taie cartofii (cubulete sau felii) si se pun la fiert in apa cu sare. Ceapa se taie julien. Se fierb ouale 7 minute dupa care se curata si se feliaza.
Pentru maioneza:
Frecam galbenusul de ou cu mustarul si cu putin ulei pana se leaga, apoi treptat mai adaugam ulei pana se intareste. La sfarsit punem zeama de lamaie si condimentam dupa gust cu sare si piper.
Apoi amestecam cartofii cu ceapa, ouale feliate, maslinele si maioneza.
Se poate inlocui maioneza cu putin ulei si otet.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu