cauta

joi, 6 februarie 2014

Biscuiti cu vanilie si cacao

Ingrediente:

300 g faina
1 vf. cutit sare
1 plic praf de copt
1 plic zahar vanilat
2+1/2 linguri cacao
120 g unt
4 linguri smantana
150 g zahar
1 ou
1 esenta vanilie

Amestecam faina cu untul tinut la temeratura camerei.
Separat amestecam smantana cu galbenusul si esenta de vanilie.
Amestecam cele doua compozitii si adaugam sarea, cacao, praful de copt, zaharul si zaharul vanilat. Framantam pana obtinem un aluat portrivit de tare.
Il infoliem si-l dam la frigider pentru cel putin o ora.
Presaram faina pe planseta si intindem aluatul intr-o foaie subtire din care taiem diverse forme.
Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor (incalzit in prealabil) pentru 10-15 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu