1 tacam de pui
½ telina radacina (400 g)
4-5 morcovi
1 ceapa mare
1 pastarnac
2 ardei grasi
1 legatura patrunjel
150 g taitei
sare
Se spala tacamul de pui si se pune in apa la
fiert.
Intre timp curatam legumele si le spalam.
Morcovul il taiem rondele, restul legumelor le
taiem cuburi mai mari.
Patrunjelul verde il curatam, il spalam si il
tocam marunt.
Dupa ce a inceput sa fiarba apa in care am pus
tacamul de pui scoatem spuma si adaugam legumele.
Lasam sa fiarba 40 minute la foc mic si
acoperim oala cu un capac.
Dupa ce au fiert toate legumele, scoatem
tacamul de pui si curatam carnea dupa el. Scoatem toate legumele, mai putin
morcovul pe care il lasam in supa si adaugam si carnea.
Punem sare dupa gust si taiteii pe care ii
lasam sa fiarba in supa maxim 4 minute. (cel mai bine e sa ii fierbem conform
indicatiilor de pe ambalaj)
Presaram patrunjelul in supa si oprim focul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu