cauta

vineri, 20 noiembrie 2015

Papanasi cu branza de vaci si dulceata


Ingrediente:

500 g branza de vaci
300 g faina
2 oua
100 g zahar
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 plic zahar vanilat
1 lingurita esenta de vanilie
ulei pentru prajit
smantana sau mascarpone pentru decor
dulceata de ce vreti voi

Se amesteca branza de vaci cu faina, ouale, zaharul, bicarbonatul, zaharul vanilat, si esenta pana se formeaza o coca nu foarte lipicioasa (daca mai este nevoie mai adaugati faina) care se poate modela cu mana.
Modelam inele de papanasi si bilute.
Punem uleiul in tigaie la incins.
Dupa ce s-a incins uleiul punem papanasii si ii intoarcem pe ambele parti pana se rumenesc. Ii scoatem pe un servet de hartie.
Apoi pe farfurie punem papanasii dati cu smantana sau mascarpone si dulceata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu